Wyns – Wapens en munitie gevonden in woning

 

Home  »   Politieberichten  »   Wyns – Wapens en munitie gevonden in woning

Geplaatst op 11/07/2018

Wapens en munitie gevonden in woning

Laatste update:

Wyns – De politie heeft gisteravond in een woning meerdere wapens in beslag genomen. Naast wapens en munitie werd ook een handgranaat aangetroffen. Een 65-jarige man is aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Politielogo op motorkap politieauto

Op dinsdagavond 10 juli kreeg de politie rond 22.00 uur een melding dat er mogelijk wapens zouden liggen in deze woning. Tijdens de doorzoeking werden inderdaad een achttal wapens aangetroffen. De herkomst van de wapens wordt onderzocht, maar ook de echtheid van de aangetroffen wapens. Agenten troffen daarnaast een handgranaat aan in de woning. Daarop heeft een specialist van het Team Explosieven Verkenningsdienst de Explosievendienst Defensie (EOD) ingeschakeld. Deze heeft de handgranaat op een veilige manier tot ontploffing gebracht.

Gevaar nepvuurwapens

Voor het hebben van een nepvuurwapen kunt u een flinke boete krijgen of zelfs een gevangenisstraf. Nepwapens zijn tegenwoordig nauwelijks van echte wapens te onderscheiden. Agenten nemen geen enkel risico. Meer informatie leest  op www.politie.nl

Link naar website politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *