Vind schoonheid in vreemde cultuur!

 

Home  »   Kunst en Cultuur  »   Vind schoonheid in vreemde cultuur!

Geplaatst op 16/01/2019

Het Nederlandse mystieke project ‘Paper Branches’ maakt alternatieve (pop)muziek en lanceert een music video op a.s. 21 Januari. Het doel van deze video is om mensen te inspireren met het vinden van schoonheid buiten eigen cultuur. De video zal door Paper Branches zelf op facebook gereleased worden. 

Paper Branches schrijft muziek over mystieke thema’s geïnspireerd door schoonheid en liefde. De eerste single werd gereleased in September 2018 en heeft al over de 55k streams op Spotify. Daarnaast vond het eerste live optreden op Radio 2 plaats. Het doel van de music video is om een brug te maken over de muren van culturen. Dat mensen met verschillende achtergronden zich verwonderen over de schoonheid van de kunst van andermans cultuur. Er wordt een combinatie gemaakt met beelden van een Turkse Derwisj danser en een (eigen geschreven) lied waarin een poëzie boek van Solomon (Hooglied) geciteerd wordt. Met deze video wordt het statement gemaakt dat schoonheid een universeel begrip is. 

In de bijlage vindt u een teaser van de music video. De datum waarop deze verschijnt is volgende week maandag 21 Januari, ook wel Blue Monday genoemd. Dit is de datum waarop de meeste mensen een dip krijgen en erachter komen dat de goede voornemens mislukt zijn. Juist op deze datum is het belangrijk te laten zien dat er altijd schoonheid om ons heen is dat licht geeft in een sombere tijd.    

Op 3 Mei 2019 zal het eerste officiële release concert worden gegeven door Paper Branches, waarbij de eerste EP ‘Unweave The Sky’ gepresenteerd wordt. 

Voor meer informatie stuur een bericht naar paperbranchesmusic@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *