SLAS (Stichting Literaire Activiteiten Smallingerland)

 

Home  »   Regionaal  »   SLAS (Stichting Literaire Activiteiten Smallingerland)

Geplaatst op 09/08/2018

Het literaire seizoen 2018-2019 staat voor de deur en wij kunnen u al informeren over de eerste drie activiteiten die gepland zijn. We hopen er weer een bijzonder literair jaar van te maken. Nieuw is dat we intensiever gaan samenwerken met de bibliotheek en boekhandel Van der Velde.

19 September beginnen met de auteur Hanna Bervoets.

Hanna Bervoets toont zich een interessante denker, die op een open manier menselijk gedrag en maatschappelijke waarden en normen onder de loep neemt. Met haar in 2017 verschenen diepzinnige roman Fuzzie zet zij onze geijkte gedachten over hechting en affectie opnieuw op losse schroeven. Het is een troostrijk modern sprookje over gemis, genegenheid en de vraag in hoeverre affectie zich laat afdwingen.

Vorig jaar ontving Hanna Bervoets de Frans Kellendonk-prijs. Deze literatuurprijs wordt eens in de drie jaar toegekend aan een auteur met een originele kijk op maatschappelijke of existentiële problematiek.

De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel Van der Velde en de bibliotheek woensdag 19 september a.s. van 19.45-21.45 uur op de locatie van boekhandel Van der Velde, Raadhuisplein 5, 9203 CZ Drachten.

Kosten donateurs: 8.00 euro, niet-donateurs: 12.00 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *