+Nu-rubrieken Gerhild van Rooij

 

Home  »   Boekbespreking  »   +Nu-rubrieken Gerhild van Rooij

Geplaatst op 05/06/2018

Auteur Gerhild van Rooij (foto Sylvia Wijnjeterp)
Welkom bij Plusnu.nl
Internetkrant Plusnu.nl is onderdeel van Novum Media, Drachten (novummedia.nl, Arnold de Witte). Vanaf juni 2018 verschijnen in de nieuwe internetkrant Plusnu.nl Gerhilds (nieuwe) Plus Nu boek- en Plus Nu cultuurrubrieken.
Plus Nu-auteur Gerhild van Rooij schrijft toegankelijk over cultuur, literatuur, kunst of erfgoed in de openbare ruimte en (museale) tentoonstellingen. Vanuit een brede culturele achtergrond geeft zij haar onderwerpen een context en dat spreekt lezers aan.

(foto Sylvia Wijnjeterp)
Meer beschouwingen van cultuurpublicist Gerhild van Rooij vindt u onder meer in het kwartaalblad Fryslân Markant van Penn Uitgeverij.  Zie voor deze bijdragen over cultureel erfgoed, musea en kunst in Friesland: -http://www.fryslanmarkant.nl – https://issuu.com/penncommunicatie/docs/fm18-1_online

(foto Sietse de Boer)

Gastspreker en  meer
Als auteur, tentoonstellingsmaker, kunstenaar en oud-theatermaker verbindt Gerhild van Rooij disciplines, culturen, tijdperken, locaties en perspectieven. Zij wordt regelmatig uitgenodigd als spreker op evenementen van culturele instellingen, genootschappen en festivals in Friesland en daarbuiten.
Zie www.gerhildvanrooij.nl en www.gbv-artgallery.nl


*Bewaarde rubrieken 2014-2017
De meeste van de 183 van januari 2014 tot eind 2017  verschenen Pluskrantrubrieken van de auteur  staan nu op internetkrant Plusnu.nl:
Gerhilds Kunstrubrieken, Kunst en Cultuur
Gerhilds Boekrubrieken, Boekrecensies
Gerhilds Kunst & Erfgoedrubrieken in Pluskrant Magazine,  Algemeen

 

PlusNu wenst u veel lees- en kijkplezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *