Rindert Posthumus wint twintigbeurten bandstoten toernooi

 

Home  »   Sport  »   Rindert Posthumus wint twintigbeurten bandstoten toernooi

Geplaatst op 15/02/2017

MOSHet twintigbeurtentoernooi driebanden (24 deelnemers), onder het regime van de wedstrijdleiders Okke Booij en Dirk Hettema verliep in een gemoedelijke sfeer.

Maar, och die arme Joop Wolters. Op deze Valentijnsdag, ‘s morgens verrast door zijn Trienke, wilde hij iets terugdoen in de vorm van het winnen van een prijs. Hij leek daarin te slagen, want in drie van de vier partijen speelde Joop boven zijn moyenne. Niets aan de hand , zou je zeggen. Het was dan ook erg zuur dat hij tijdens de prijsuitreiking niet bij de beste acht bleek te horen. Vanzelfsprekend ging hij verhaal halen. Alle wedstrijdformuliertjes werden nageplozen. De resultaten waren allemaal goed ingevoerd in de computer. Of toch niet? Inderdaad. De wedstrijdformulieren gaven aan dat Joop 21 caramboles moet maken in 20 beurten, terwijl in de computer 26 was ingevoerd.
Na herstel van deze omissie bleek Joop Wolters op de derde plaats te zijn geëindigd. Joop helemaal blij. Zijn blijheid moest zelfs vereeuwigd worden, vond hij. Aldus geschiedde. Helaas nog zonder prijs ging hij terug naar zijn Trienke, met de belofte dat prijs en foto alsnog volgen. Zo kreeg Valentijnsdag voor hem toch een happy end..

Eindstand:
1. Rindert Posthumus
2. Luit vander Velde
3. Joop Wolters
4. Dick van der Molen
5. Cees Kooijman
6. Martin Liefrink
7. Sipke Lindeboom
8. Jan Stavast
9.Tjon Ajoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *