Kerst Play-in

 

Home  »   Regionaal  »   Kerst Play-in

Geplaatst op 04/12/2018

Muzikanten die een kerstlied op hun instrument kunnen spelen, krijgen zaterdag 22 december opnieuw de kans op dit samen met een grote groep te doen. De jaarlijkse Kerst Play-in vindt dan plaats in de Grote Foyer van De Lawei van 14.00 tot 15.00 uur. De muziek is van te voren te bestellen en kan geoefend worden met bladmuziek en/of een digitaal geluidsvoorbeeld.

Het Volwassen Orkest o.l.v. Hotze Jelsma vormt met 33 leden de basis van het geheel. De gastmuzikanten spelen alleen de melodie mee van de kerstliedjes. Behalve  Stille Nacht en Gloria in Excelsis Deo, worden er ook twee onbekende, maar minstens zo mooie, Ierse en Franse kerst melodieën gespeeld. Het orkest neemt daarbij de begeleiding voor haar rekening. Iedereen die viool, dwarsfluit, accordeon, blokfluit, bugel, hoorn, klarinet, mandoline of trompet speelt kan meedoen!

Deelname is gratis. Opgeven via hotze@hotzejelsma.nl.  De partijen en de mp3’s met de computerversies van de complete arrangementen worden daarna toegestuurd.

 

NB wilt u de maandbrief ontvangen met Gerhilds cultuur-en boekrubrieken en PlusNu-nieuws mailt u dan naar jjroel@kpnmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *