Inloopdagen

 

Home  »   Regionaal  »   Inloopdagen

Geplaatst op 08/01/2019

Vorig jaar zijn we in samenwerking met de Bibliotheek Drachten gestart met het organiseren van een tweetal inloopmiddagen in de bibliotheek.  Deze middagen, bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Drachten en omstreken, waren naar onze mening geslaagd. Vandaar dat we hebben besloten ook in 2019 door te gaan met een drietal inloopmiddagen.
Tijdens deze middagen kunt u binnenlopen om eens te sneupen in ons archiefmateriaal zoals krantenknipsels en plakboeken. Ook laten we op een scherm historische foto’s en filmfragmenten zien. En onze vrijwilligers zijn graag bereid om uw eventuele vragen te beantwoorden.
Heeft u zelf interessant materiaal voor ons? Neem het gerust mee. Eventueel kunnen wij er een kopie of een scan van maken.  En natuurlijk zijn deze middagen een mooie gelegenheid om samen met anderen herinneringen op te halen uit de oude doos. De koffie staat voor u klaar.

Waar en wanneer? In de Bibliotheek Drachten, eerste etage, op de woensdagen 23 januari, 20 februari en 20 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *