Iepen kampioenskip Klompkesilen Smellingerlân

 

Home  »   Regionaal  »   Iepen kampioenskip Klompkesilen Smellingerlân

Geplaatst op 20/08/2018

Zaterdagmiddag 13 oktober 2018 15.00 uur in Opeinde                                  

In Opeinde wordt het Iepen kampioenskip Klompkesilen Smellingerlân voor alle basisschoolkinderen uit de Gemeente Smallingerland georganiseerd.

Dit in aansluiting op het tweejaarlijkse Shantyfestival wat georganiseerd wordt door de drie shantykoren uit de Gemeente Smallingerland. Het festival zelf vindt plaats met twaalf koren, zaterdag 22 september in het centrum van Drachten en de daarbij behorende Gala-avond is op zaterdag 13 oktober. Deze wordt per toerbeurt gehouden in één van de dorpen. ’s Avonds zijn er optredens van de drie organiserende koren de Brêgesjongers, de Peijesjongers en de Piipegaeltsje Sjongers in het Dorpshuis de Wringe. Iedereen is van harte welkom.

Aanvang: 19.30 uur.

Voor de kinderactiviteit heeft Opeinde gekozen voor een echte wedstrijd : Iepen kampioenskip Klompkesilen Smellingerlân in een bassin achter het dorpshuis. Kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar mogen deelnemen met hun eigen gemaakte zeilklompje. Er wordt gezeild in twee of drie leeftijdsgroepen, afhankelijk van het aantal deelnemers.

We hopen op een grote opkomst en wil je meedoen? Stuur dan een mailtje met naam, adres en leeftijd naar joke.vander.zwaag@kpnplanet.nl of stuur een berichtje naar 06-55864180

Graag opgeven voor 1 oktober 2018!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *