‘Haal het beste uit jezelf’

 

Home  »   Regionaal  »   ‘Haal het beste uit jezelf’

Geplaatst op 06/08/2018

Doe mee met het zingevingsspel in Sûnenz

 Vanaf september worden er vier bijeenkomsten georganiseerd waarin het zingevingsspel wordt gespeeld. Het zingevingsspel Uit Jezelf helpt mensen te laten beseffen en te uiten wat er echt toe doet in hun leven. Wie ben ik zelf en wat drijft mij? Wat doe ik met mijn leven, wat ervaar ik als zinvol en waarom?

De bijeenkomsten duren 1,5 uur en worden 4 keer aangeboden op een donderdagochtend van 10.00-11.30 in Sûnenz, Burg. Wuiteweg 140 in Drachten. Per bijeenkomst is er plek voor max. 8 personen. Data voor de bijeenkomsten zijn: 6 september, 20 september, 4 oktober, 18 oktober. Kosten: 5,- per bijeenkomst.

 

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.sunenz.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *