De Westereen – Identiteit slachtoffer De Westereen bekend

 

Home  »   Politieberichten  »   De Westereen – Identiteit slachtoffer De Westereen bekend

Geplaatst op 01/07/2018

Identiteit slachtoffer De Westereen bekend

Laatste update:

De Westereen – De politie heeft zondag aan het einde van de middag de identiteit vastgesteld van de man die in De Westereen door een misdrijf om het leven is gekomen. Het gaat om de 37-jarige Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag. De nabestaanden zijn inmiddels door de politie geïnformeerd.

Uitvoerig onderzoek

Zondag 9 juli rond 10.30 uur kreeg de politie een melding van een voorbijganger van het aantreffen van een levenloos lichaam in een weiland nabij de kruising Fûgelsang – Bûterwei in De Westereen. De vindplaats werd vervolgens afgezet door agenten en direct werd begonnen met onderzoek.  Rechercheurs spraken met betrokkenen en tevens werd buurtonderzoek gehouden.  Ook werd door medewerkers van forensische opsporing een uitvoerig sporenonderzoek  verricht. Dit onderzoek gaat morgen verder. Daarom blijft een deel van de Fûgelsang – Bûterwei afgesloten.  Aan het onderzoek werkt inmiddels een team van rechercheurs.

 

Getuigen gezocht

Het 37-jarige slachtoffer bezocht zaterdagavond een muziekfestival in het dorp. De man verliet het feestterrein. Sindsdien werd niets meer van hem vernomen. De politie komt dan ook graag in contact met getuigen die slachtoffer buiten het festivalterrein hebben gezien. Ook als u andere informatie heeft dan hoort het onderzoeksteam dat  graag.  Bel de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u uw tips via ons meldformulier doorgeven.

 

Link naar website politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *