Damwald – Update verdachte schietincident Damwald aangehouden

 

Home  »   Politieberichten  »   Damwald – Update verdachte schietincident Damwald aangehouden

Geplaatst op 30/06/2018

Update verdachte schietincident Damwald aangehouden

Laatste update:

Damwald – De politie heeft vrijdagmiddag rond 17:30 uur aan de Ds. Germswei een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident ter hoogte van de Spar supermarkt aan de Munewei eerder die middag in het dorp.

In de boeien, aangehouden

Update gegevens

Het slachtoffer is een 68-jarige man uit Damwald. Hij raakte bij het schietincident ernstig gewond. 

De politie heeft kort na het schietincident een 57-jarige man uit Damwal aangehouden voor dit incident.

 

 

Rond 16:15 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er kort daarvoor een ruzie had plaatsgevonden op de Munewei. Bij deze ruzie zou geschoten zijn. Hierbij is een nog onbekende man gewond geraakt. Het slachtoffer kon na de ruzie zelfstandig naar de huisartsenpost komen. Daar werd eerste hulp aan hem verleend. Vervolgens is hij met onbekend letsel door een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing doet op de plaats van het schietincident sporenonderzoek. Door de recherche zal er nader onderzoek ingesteld worden naar de aanleiding van dit schietincident.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord dat dit incident te maken kan hebben, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u beeld- of geluidsmateriaal hebt van dit incident.  Bij Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar via 0800-7000 kunt u anoniem uw tips doorgeven. Of op politie.nl via het tipformulier. Hier kunt u ook beelden uploaden.                            

 

Link naar website politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *