Better let as net

 

Home  »   Columns  »   Better let as net

Geplaatst op 09/01/2019

Na 6 januari, de christelijke feestdag van Driekoningen, stopten we met nieuwjaarswensen. Aan deze stelregel hielden mijn ouders, opgevoed in de katholieke traditie, stipt de hand.

Rond het feest van Driekoningen bestonden van oudsher vele volkse gebruiken.

In ons gezin b.v. was het gebruikelijk, dat er een boon in het deeg van koek of oliebollen werd gestopt. Wie de boon ’s morgens vond in zijn koek of oliebol mocht die dag koning zijn en beslissen wat er die dag werd gegeten.

Waarom deze inleiding?

Indachtig het Friese gezegde ‘Better let as net’ wil de redactie van ‘Plusnu’, weliswaar een beetje laat, onze lezers een gelukkig en gezond 2019 toewensen.

Wij hopen u nog veel leesplezier te geven met onze in juni 2018 gestarte nieuwe site ‘Plusnu’. van uitgever Novum Media. Nadat Stichting Pluskrant een andere afslag nam, bleven wij op persoonlijke titel verzoeken krijgen om weer een nieuwe online krant te starten.

Met een paar redactieleden uit de oude samenstelling besloten we met een nieuwe site: ‘Plusnu’, een herstart te maken. Eerlijk gezegd, waren de verwachtingen over het aantal lezers niet hoog gespannen. Maar zie, weliswaar aarzelend kwam de gang er toch weer in. Na een start met enkele tientallen lezers per week, konden we in de maand december weer 2200 bezoekers op de site Plusnu noteren. Een verheugende ontwikkeling die ons de moed gaf door te gaan.

Net als in de voorgaande situatie willen we natuurlijk onze lezers ook weer bereiken met de Plusnu-weekbrief.

Even een berichtje naar: jjroel@kpnmail.nl en het komt voor elkaar.

Ik wens u allen veel leesplezier

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *